Coface
  • Project Scope
  • Location EMAAR / ÜNALAN İSTANBUL
  • Area 700 m2
  • Year 2020

Coface

Coface Istanbul Office is located in Emaar Square over a total area of 650 m² covering half of a floor. The project was designed in November 2020.

The objectives are to create a friendly, comfortable and familiar working environment that reflects the flexible working arrangement of the company and to bring together areas suitable for different working arrangements in a single space.

A harmony arising from contrasts has been achieved by using materials such as concrete, wood and fabric, with differing warm – cold feelings. The space has been given a retro look with slatted metal glass divider systems, and a comfortable space has been created with the pots and plants to be placed on the divider system. A calming atmosphere has been ensured in the breakout area with the blue color ivy plants used on the ceiling. To ensure that the space memory of the existing working environment transfers over to the new office, certain objects and articles are planned for moving.