Coface
  • Proje Kapsamı TASARIM ÖNERİSİ
  • Yer EMAAR / ÜNALAN İSTANBUL
  • Alan 700 m2
  • Yıl 2020

Coface

Coface İstanbul Ofis Emaar Square’de yarım katta ve toplam 650 m² alanda yer alıyor. Proje 2020 yılının Kasım ayında tasarlandı.

Firmanın esnek çalışma düzenini yansıtan, samimi, rahat ve konforlu bir çalışma ortamı yaratılması ve farklı çalışma düzenlerine uygun alanların tek mekânda uyum içinde yerleştirilmesi hedeflenmiştir.

Beton, ahşap, kumaş gibi sıcak – soğuk hissiyatının farklı olduğu malzemelerin bir arada kullanılmasıyla, zıtlıklardan doğan bir uyum yakalanmıştır. Çıtalı metal cam bölücü sistemlerle mekâna retro bir görünüm kazandırılmış, bölücü sistem üzerinde yerleştirilmesi planlanan saksı ve bitkilerle rahat bir mekân hissi oluşturulmuştur. Breakout alanında tavanda kullanılan mavi renk ve sarmaşık bitkilerle, sakinleştirici bir ortam yaratılmıştır. Firmanın hâlihazırda kullanmakta olduğu ofisten taşınması öngörülen obje ve eşyalarla, mevcut çalışma ortamının mekân hafızasının yeni ofise sirayet etmesi planlanmıştır.